PRAVNO OBVESTILO

Salon pohištva Darsen

Specializirani za prodajo pohištva.

Spoštovani obiskovalec.

Spletna stran je v fazi prenove, zato nekaterih podatkov še ni na njej (ali pa so nepopolni), morda pa je vmes tudi kakšna napaka. Za morebitne nevšečnosti se vam že v naprej opravičujemo in se vam zahvaljujemo za razumevanje.

Vse objavljene cene so zgolj informativne in veljajo za plačilo v gotovini (ali nakazilo). V cenah je že vračunan gotovinski popust, razen če ni drugače navedeno. Pridržujemo si pravico do morebitnih napak tudi pri cenah.

V kolikor je cena na izdelku 0,00 EUR, to pomeni, da se je pred časom cena izdelku spremenila in je še nismo uspeli popraviti. Možno je tudi da izdelek ni več dobavljiv. V teh primerih pošljite povpraševanje ali nas pokličite po telefonu.

Predpisan DDV je vračunan v cenah.

Prevoz je brezplačen za naročila nad 300,00 EUR (velja za en kos pohištva ali eno vzmetnico). Velja za območje celotne Slovenije. Vnos v stanovanje ali drug prostor ni predmet ponudbe. Prevoznik nudi pomoč samo pri razkladanju iz prevoznega sredstva.

Cena prevoza za manjše vrednosti:-vzmetnica do dimenzije 200x120, letveni pod, 1 kos pohištva: 17,00 EUR

Dodatne storitve:
-odkupnina: 2,60 EUR
-dostava do 10. ure (od ponedeljka do petka): 0,70 EUR
-dostava po 16. uri (od ponedeljka do petka): 0,70 EUR (seznam pošt, ki izvajajo to storitev je objavljen na www.posta.si)
-dostava med 18. in 20 uro: 0,70 EUR (storitev se izvaja na območju mesta Ljubljana)

Garancija najnižje cene.

Trudimo se da smo najboljši, zato izdelke prodajamo po "tovarniških" cenah (ob plačilu v gotovini ali nakazilu - pred dobavo), pod katere pogodbeno ne smemo (prav tako tudi ostale trgovine ne).

Ker pa se v nekaterih primerih trgovci teh najnižjih cen ne držijo, si tudi mi pridržujemo pravico v določenih primerih dodatno znižati cene.

Naj poudarimo, da imamo poleg garantirano najnižjih cen tudi BREZPLAČEN PREVOZ (za naročila nad 300,00 EUR).

V kolikor v katerikoli pohištveni trgovini najdete enak izdelek ceneje, vam ga po enaki ceni (ali nižji) zagotovimo tudi mi.

Če ste izdelek pri nas že kupili in ste enak izdelek v roku 7 dni našli po nižji ceni vam ob predložitvi dokazila in računa, razliko povrnemo v gotovini. v primeru, da izdelka ni na zalogi, se kot datum nakupa šteje datum naročila (datum ponudbe).

Kot dokazilo o ceni bomo upoštevali predložitev tiskanega oglasa ali potrjenega predračuna (obvezen je žig).

Primerjava cen ne velja za izdelke, ki so pri drugih ponudnikih predmet razprodaje ali opustitve prodaje. Prav tako ne veljajo cene izdelkov, ki so v prodaji zaradi raznih napak in poškodb ali eksponati v prodaji. Garancija velja za tiste izdelke, ki so v tem času dobavljivi.

Garancija velja za pohištvo Alples, ter ležišča, vzmetnice in pode Meblo, Optimo in Austroflex.

Pridržujemo si pravico do tehničnih sprememb brez predhodnega obvestila.