Logo

Pohištvo

ALPLES

Kuhinje

Kuhinja je prostor, kjer oživijo naša čutila. Vonji, okusi, barve se v njej vedno znova pomešajo in pripovedujejo nove in nove zgodbe. V kuhinjah Alples boste našli to kar iščete in v sebi zbudili pripovedovalca okusnih zgodb.

Podroben ogled

Dnevne sobe

Dnevna soba je poleg kuhinje osrednji prostor vašega doma. Tam se družite z družino in prijatelji, sproščate ob pogovoru, branju ali gledanju televizije, zato poskrbite, da bo to zares prijeten prostor.

Podroben ogled

Spalnice

Udobna postelja, ki omogoča dober spanec, poleg pa še prostorna funkcionalna omara. Med raznolikimi pohištvom za spalnice poiščite tako, ki vam ustreza.

Podroben ogled

Otroške in mladinske sobe

Naše otroške in mladinske sobe so namenjene opremljanju sob vaših otrok od njihovih najzgodnejših trenutkov pa vse do najstniških let.Varnost otrok je naše osnovno vodilo že pri oblikovanju pohištva in izbiri materialov.

Podroben ogled

Vgradne omare

Moderna vgradna omara je danes nepogrešljiv del skoraj vsakega stanovanja, saj nam pomaga rešiti marsikateri prostorski problem. Z Alplesovo vgradno omaro, narejeno po meri, boste pridobili prostor za shranjevanje, prilagojen vašim individualnim potrebam in željam.

Podroben ogled

Pohištvo za ves dom

Spoznajte pohištvo, ki povezuje vaše stanovanje. Od bivalnih prostorov in intimnih kotičkov pa vse do delovnih sob.

Podroben ogled

Predsobe

Predsoba je prvi prostor, ki vas pozdravi ob prihodu. Običajno ni prostorna, zato je še toliko bolj pomembno, da je lepa in dobro organizirana. To ni težko doseči z izbiro pravega pohištva.

Podroben ogled

Kosovno pohištvo

Podjetje Alples med drugim proizvaja tudi izjemno kakovostno in trpežno kosovno pohištvo. Kosovno pohištvo za dom je lahko narejeno iz različnih materialov, med katerimi je še zmeraj najbolj priljubljen les.

Podroben ogled

Za več informacij si lahko ogledate spletno stran proizvajalca.