Novo sodelovanje z blagovno znamko BORA

S svojimi učinkovitimi sistemi za odvod pare BORA Professional, BORA Classic, Bora X Pure, BORA BORA Pure in BORA Basic, družba BORA Lüftungstechnik GmbH iz zgornjebavarskega kraja Raubling spreminja delo v kuhinji in arhitekturo kuhinjskega prostora. Ustanovitelj Willi Bruckbauer je z vizijo »konec dobe kuhinjskih nap« pravi pionir.

BORA načelo je uporabna fizika in ne čarovnija: Para in vonjave se odvajajo tam, kjer nastanejo: neposredno na kuhalni plošči, neposredno iz posode, pekača, ponve ali žara. BORA uporablja princip hitrosti prečnega zračnega toka, ki je večja od hitrosti dviga kuhalne pare – preprosto in učinkovito. 

BORA pomeni največje zahteve glede kakovosti svojih izdelkov in storitev. Zagotovitev teh zahtev omogočata proizvodnji v Nemčiji in Avstriji. Uporabljeni so izključno visoko kakovostni materiali kot so nerjavno jeklo in steklo. BORA linije distribuirajo po vsem svetu samo usposobljeni trgovci, ki zagotavljajo prvovrstno storitev.

Vsi BORA odvodi pare omogočajo užitek nove svobode v kuhinji. Odlična kombinacija visoko učinkovitega odvoda pare in zmogljive kuhalne plošče prepriča s privlačnim videzom, ki ne omejuje pogleda. BORA je idealna rešitev za vse prostore. Izbira kuhalnih plošč je možna glede na individualne kuharske želje. Vseeno ali gre za steklokeramiko, indukcijo, FLEX indukcijo, plin ali Tepan žar. 

Uspeh podjetja in njegovih izdelkov se kaže tudi v številnih nagradah in priznanjih, kot so »365 Orte im Land der Ideen (365 mest v deželi idej)«, Deutscher Gründerpreis (Nemška nagrada za zagonska podjetja), nagrada red dot, nagrada Plus X, German Design Award (Nemška nagrada za dizajn), nagrada iF, nagrada Iconic Award in German Brand Award (Nemška nagrada za blagovno znamko) ter nagrada Good Design Award Chicago Anthenaeum.